01 березня 2014

Еко кролівництво на службі добробуту сім'ї | Міні ферма для кроликів


Еко кролівництво | Раббітакс

Еко кролівництво на службі добробуту  сім'ї


Соціальна важливість еко кролівництва під кутом матричної продуктової експансії, що підтримується виробниками бройлерної та генетично модифікованої продукції нами вже описана в цьому блозі кролівництва. Натомість немаловажне значення набуває можливість доступу до здорового харчування, забезпечення родини натуральною їжею, екологічно чистою та натуральною.


Вирощування огородніх культур є традиційною формою здобуття, отримання  чистих продуктів харчування у тих, хто має клаптик земельної ділянки, чи проживає в сільській місцевості. Однак, 
міні ферма для кроликів
Міні-ферма для кроликів

отримання чистої м’ясо-продукції на для всіх є вигідним промислом, оскільки худоба потребую багато уваги, праці навколо них, місця для випасу чи утримання навіть для сільського жителя. До того ж , вирощування живності вже давно стало невигідним, оскільки натуральний корм не забезпечує такого приросту ваги, як корм на стимуляторах росту, антибіотиках та гормонах.
Легше купити готове м'ясо, аніж витрачати час, сили і не факт, що виростиш до забою те порося, курку чи корову. І що говорити тоді про мешканця міста, який можливо б і цурався з вирощуванням худоби, але не має для цього земельну ділянку.

Унікальною можливістю у вирішенні цих питань є еко кролівництво, а саме розведення та утримання кроликів в міні фермах для кроликів. Міні ферма для кроликів це продумана конструкція, винахід, в якій утримуються та розмножуються кролики. Міні ферма працює в практично автоматичному режимі, потрібно лише наповнювати водою напувалки,  досипати корм в кормороздатники, накладувати сіно в яслі.  Час від часу випорожнювати фекальні відстійники. Міна-ферма для кроликів, як наприклад «Раббітакс - 8» видає 115 -248 кг м’яса кролика, надзвичайно корисного та смачного.

Натуральне, молочне м'ясо кролика який  ніколи не хворів, не отримував стероїди, гормони росту, і антибіотики є продуктом вищих гастрономічних властивостей. Парне чи свіжинина, завжди класу «Екстра», без вмісту важких продуктів атомного розпаду, гербіцидів, пестицидів , хімікалії, слідів лікарських препаратів, інгібіторів статевого розвитку, анаболиків розгону організму, без запаху життєвих відходів - тваринної сечі, цілюще, дієтичне з тонким смаком ні з чим не порівнянної дичини - це Еко- кролик ®. Такий кролик знаходився в спеціальних комфортних міні - фермах, не страждав в тісноті на залізній сітці , в житло до якого не залітали мухи і не кусали комари, в яких вентиляція житла не допустила потрапляння в організм тварини фекальні канцегорени від випаровування газів в результаті розкладання екскрементів (аміак , сірководень, метан, вуглекислий газ). Це кролик, якого після народження не відбирали від матері, а який ріс на материнському цілющому молоці до 2,5 місячного віку , і все своє життя споживав натуральний кор , і який накопичену цілющу біохімію , біосклад м'яса (природний імунітет) віддає людині , зміцнюючи здоров'я останнього. Ось такий кролик з міні ферми.

Міні-ферма займає всього 9 м. кв. враховуючи місце доступу  для обслуговування зі всіх сторін. Міні-ферма для кроликів утилізує зловоння, від неї не пахне поганим, а самі кролики не гудливі, мовчазливі істоти, і про те, що вони є, не здогадуються навколишні сусіди.  До того, сама міні ферма це витвір конструкторського мистецтва, вони красива, естетично вливається в любий дворовий, присадибний ландшафт.

Мініферма для кроликів може слугувати і як робоче місце. Бува так, що людина втратила роботу, безробітна, і тоді міні-ферма може стати  засобом виробництва, за допомоги якої можна почати свою власну справу, і отримувати дохід. Кролики ростуть напрочуд швидко, за 90 днів  деякі породи збільшують свою новонароджену вагу в 50 раз. До того, кролики плодючі, від одної кролиці зазвичай отримують 32 - 40 кроленят, а за один рік з нових кроленят народжують мінімум двічі «дочки», і мінімум по разу «внучки».

Мініферма для кролівництва – рішення багатьох кризових питань сьогодення, знаряддя здорового способу життя і отримання чистого м’ясного продукту.

мініферма кролів Раббакс Текнолоджі

Мін-ферму можна придбати. Модельний ряд міні-ферм для кролівництва задовольнить любі забаганки, будь то для домашнього кролівництва чи для бізнесу на кроликах.  Також, міні ферму можна виготовити самому по кресленню такої міні-ферми. Про умови отримання креслення міні ферми для кроликів дізнавайтеся написавши сюди -  rabbitax@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар