28 лютого 2014

Кролівництво в аспекті соціальної важливості | Еко кролівництво


           Кролівництво в аспекті соціальної важливості.

Кролівництво в аспекті соціальної важливості
Кролівництво Раббакс Текнолоджі

Кролівництво, в натуральному його вигляді, насамперед як еко - кролівництво, одна з перспективних форм промислового кролівництва, галузь тваринництва, мабуть єдина, яка може забезпечити чистий натуральний продукт, вільний від гормонально-стероїдного шпигу, антибіотиків та стимуляторів росту, фосфатів і іншої хімії шкідливої для здоров'я людини. М'ясна промисловість в перегонах за прибутком, надає так звану матричну їжу,  їжу, що пригнічує волю і життєві сили людини, яка є продуктом  бройлерних технологій розведення тварин,  технології які дозволяють за короткий термін вигнати в ріст організми ВРХ, свиней, кролів, птахів. У бройлерних технологіях розведення тварин, в раціоні годівлі властива негативна енергетика «зібрана» з полів генно- модифікованих рослин, злакових, в результаті чого тварини формують складні мутовані протеїни і жирові сполуки, антиприродна за формулою, споживання яких людьми небезпечно.


Еко - кролівництво, єдина галузь, заснована  кролівничим проектом «Раббакс Текнолоджі», яка позбавлена ​​згаданого негативу. Розведення та вирощування кроликів в спеціальних еко - системах «Раббітакс» дозволяє отримати унікальний корисний продукт - еко - кролятину.
Еко - кролівництво, як кролівництво натурального, екологічно чистого змісту, надаючи виключно чистий еталонний продукт - еко-кролятину, є соціально важливим аспектом життєдіяльності людини, забезпечення здорового харчування і способу життя. Еко - кролівництво надає можливість розведення і утримання кролів у різних її формах -  домашньому (присадибному) кролівництві, промисловому кролівництві і здійснювати бізнес на кролівництві.
Міні еко - ферма для утримання кроликів «Раббітакс - 8» забезпечує 115 -248 кг м'яса кролика - еко - кролятину . М'яса , чистого від радикалів, нітратів та іншої хімії, отримати яке можна використовуючи простий доступний корм - залишків зі столу, підніжного, городнього, гілкового корму, сіна. Для дорослої людини необхідно 85 кг м'яса на рік. І якщо замінити «штучне» м'ясо з магазинів на своє з міні - ферми кроликів, можна оздоровити раціон легкозасвоюваним до 96% м'ясом кролика, коли м'ясо свинини людина засвоює лише на 46 % , м'ясо ВРХ на 74% (кишкові відкладення завжди формуються не до перетравленими масами !). Крільчатина це кращий продукт в дієтичному харчуванні, в харчуванні людей хворих на алергію, серцево судинні захворюваннями, хвороби шлунково-кишкового тракту. Кролячий жир незамінний у лікуванні гастроентерологічних захворювань, і прирівнюється за своїми цілющими властивостями до ведмежого! М'ясо еко кролика незамінний в раціоні людей чиї життєві сили необхідно поповнити швидко, легкий склад м'яса корисний для спортсменів, людей які стежать за своєю вагою, в дитячому харчуванні, для людей після операційного відновлення, літніх людей. М'ясо кролика не має протипоказань.

Немає коментарів:

Дописати коментар