28 лютого 2014

Кролівництво яке поза матриці

Кролівництво | Мініферма


Кролівництво, яке поза матриці !

або еко – кролівництво, біосферне кролівництво  поза системи!

Як вбиває нас їжа, 
про це не прийнято розказувати 
в середовищі тих, хто таку їжу 
виготовляє чи вирощує. Ми
 зламаємо ці правила.  

Нові парадигми складно сприймаються соціумом  і суспільною наукою , яка залежить від фінансування , в якій сидять чиновники від науки, чиї дисертації і навіть Нобелівські премії можуть опинитися в мусорній корзині.

Діяльність нашої компанії спирається на нестандартний світогляд, що дає оцінку подіям не завжди  з боку наукового визначення становища людства. Зокрема ми згідні з цікавими думками езотерика Вадима Зеланда, в його книзі « Звільняємо свідомість : починаємо розуміти , що відбувається »
Кролівництво в Україні
Еко-кролик
В унісон тому, про що розказує Зеланд, еко - кролівництво - до мозку кісток біосферний (тобто натуральний ) продукт. Годиться і  промислового впровадження. Наскільки завдання еко- кролівництва йдуть врозріз з технократією, і наскільки вони важливі в соціальному аспекті – ми вже писали тут.  Продукцію яку видає еко кролівництво, у вигляді чистого та натурального продукту харчування  є поза техногенною, поза матричною. Щоб порозуміти, що маємо на увазі, словами Зеланда і пояснимо.

Нагадуємо, тематика блогу  - кролівництво, бізнес на кроликах, обладнання для кроликів, натуральне кролівництво, сайт про кролівництво, клітки для кроликів



Реальність, в якій ми існуємо, вже зовсім не та, що була якихось кілька десятків років тому. Зміни відбуваються дуже швидко і наростають лавиноподібно, з прискоренням. Так, всім відомий термін біосфери як середовище існування живих істот. Але мало хто знає і замислюється про те, що є ще поняття техносфери. Техносфера - це всі досягнення техногенної цивілізації, починаючи від побутових електроприладів і закінчуючи продуктами харчування. Все, з чим стикається техносфера, піддається не завжди помітній, але кардинальній трансформації, і в тому числі сама людина.
Коли цивілізація вступила на техногенний шлях розвитку, заробили такі закони, які раніше себе ніяк не проявляли. Тепер дія цих законів призводить до того, що техносфера неухильно згортається в матрицю. Матриця - це якийсь конгломерат, система, ідейно-інформаційний масив, невидима субстанція де людині відводиться роль батарейки, що живить цю систему. Такі фільми , як « Матриця» і «Сурогати», - зовсім не фантастика, а наше найбільше недалеке майбутнє. І справа тут навіть не в техніці, якої людина себе оточує. Коли люди потрапляють в загальне інформаційне поле, в оцю матрицю, створену всілякими засобами масової інформації , вони виявляються у владі цієї системи. З часом вже не людина управляє системою, а вона повністю контролює і підпорядковує його собі. Наприклад релігія, чи то яка небудь ідеологія, комунізм, інтернет, інші тисячі матриць…
Кому це може бути вигідно ? А нікому. Людина просто звикла думати, ніби все, що діється навколо нього, відбувається з волі якихось інших людей. Насправді, система розвивається самостійно. Хто керує джунглями? Та ніхто - вони самі ростуть і живуть так, як їм належить, з тих самих пір, як рослини об'єдналися і стали намагатися якось співіснувати разом. Розумієте?
А ось системі вигідно наступне. Їй необхідно прийти в точку стійкої рівноваги, згорнутися в оптимальну конструкцію, де люди, подібно кіборгам, будуть підтримувати її існування. Що для цього потрібно? Осередки матриці повинні бути заповнені слухняними елементами. А елементи ці повинні бути, по-перше , не цілком здоровими , щоб не мали вільної енергії , а по-друге, злегка довбануті, щоб не розуміли, де знаходяться. Енергії і усвідомленої волі повинно вистачати рівно настільки, щоб справно виконувати свої функціональні обов'язки - не більше, не менше.

Ми не виходимо з тематики блогу  - кролівництва, бізнесу на кроликах, обладнання для кроликів, натурального кролівництва, розведення кроликів, клітки для кроликів, продовжуємо думку.


Ви не замислювалися, чому після роботи багатьом не хочеться нічого, окрім як плюхнутися на диван перед телевізором? Втома такого роду - звичайна справа, до цього звикли. Але чи нормально це ? Ні. Звично - не означає нормально. А вам не приходило в голову , чому життя сучасної людини потрапляє буквально в ножиці між 20 і 40 роками? Як молодий спеціаліст ви нікому не потрібні, оскільки у вас немає досвіду, а після сорока ви не потрібні вже тому , що з вас все, що можна, вичавили . З тієї ж причини , після сорока ви нецікаві і протилежній статі. Знову, це нормально? Звично - так, але по суті , щось тут не так, чи не так? Ну не повинно так бути !

Але зараз про інше, більш загальніше.  Ще одна річ, яка вигідна системі - це скорочення населення. Здавалося б, зменшення чисельності споживачів має призвести до зниження віддачі, яку отримує від них система. Але насправді, коли система згорнеться в матрицю, що вижити, споживачі перетворяться в повністю керованих постачальників, і віддача від них стане контрольованою тотально, а значить, більш якісної, організованою, а не так, як зараз - вибирай що хочеш (поки ще є з чого вибирати ), і роби що хочеш, якщо ще не достатньо зомбовані. Ось в цьому і полягає мета і сенс подібної згортки системи.

І знову запитання : чи варто хто-небудь за всім цим? Зараз модно обговорювати туманні чутки про якийсь світовий уряд, відому  як Більдельбергський клуб, в який входять найбагатші та найвпливовіші люди планети. Про ящурів ілюмінатів, рептілоїдної раси по Девіду Айку.  Але це лише виверт системи для відводу уваги. Багато наївно вважає , що варто усунути цю жменьку вискочок, які таємно задумали підкорити собі все населення Землі , і проблема вирішиться. Нічого подібного. Якщо в огороді зірвати лише верхівки бур'янів, вони зникнуть?
Люди, що стоять у влади, є маріонетками системи ще більшою мірою, ніж рядові її члени. Перших система смикає за нитки безпосередньо, а інших - уже опосередковано, через рекламу, помилкові цілі, дезінформацію та іншу локшину, яку спускають їм перші. У сучасному суспільстві не буває так, що хтось задумав щось глобальне, наприклад, розв'язати війну, а потім здійснив це по особовій ініціативі. Банкір не зможе профінансувати таке дороге «задоволення», якщо до влади не прорветься підходяще угрупування, а та, в свою чергу, не прорветься, якщо для того  не дозріють відповідні умови. У системі все взаємопов'язане і сплетено. Але причини слід шукати навіть не в самих умовах, а набагато глибше - там, де ці умови зароджуються.

Яким же чином здійснюються плани системи? Дуже просто : по-перше , шляхом маніпуляції увагою основної маси людей, а по-друге, ще простіше, через ту їжу , яку вони їдять.

Управління увагою - найбільш ефективний метод управління взагалі. Не потрібно навіть займатися якоюсь особливою ідеологічною пропагандою, цілком достатньо змусити ослика думати про морквину, підвісивши її перед носом, і він слухняно прослідує куди завгодно. Принцип полягає в тому, що увага фіксується на тій інформації, яка вигідна системі, а від життєво важливих питань, всіляко веде вбік несуттєвих речей. Можна навести масу прикладів, як це робиться.
Вигадуються хвороби, від яких всім треба терміново щепитися, а проблема раку, яка з кожним роком все загострюється, відводиться далеко в сторону від ключового рішення. Зараз дуже часто в новинах проминає інформація про те, що, нарешті, знайшли ліки від раку. Навіть смішно, але і сумно водночас. Адже ось, скільки « відкриттів дивних » ! А люди продовжують вмирати. Тим часом, початкова і основна причина раку була відкрита ще на початку минулого століття доктором Отто Варбург . Але про це дуже швидко забули.

Про те, що біосфера вже перетворилася конкретно в техносферу, і що з цього випливає, ніде прямо не говориться. Увага виводиться зовсім в інший степ - у бік проблем, які ще не настали, і невідомо, чи настануть взагалі. Наприклад, загальне потепління, похолодання, повінь,  кінець світу, і т.д.
В обговореннях фільму «Аватар» увага загострюється на зорових ефектах, а не на  проблемах поділу суспільства на прихильників техносфери і біосфери, яка чекає нас в самому недалекому майбутньому Саме тому Оскар дістався не «Аватару» , а тому фільму, який змушує мислити в «правильному» напрямку : не системи слід побоюватися, а тих «агресивних арабів» - ось, мовляв, хто представляє реальну загрозу.
Це не означає, що засоби масової інформації хтось таємно направляє в потрібну йому сторону. Все відбувається само собою, як і належить в джунглях. Привернути увагу сучасної людини, перегодованого інформацією, вже не так просто. А чим легше всього його залучити? Тим, що турбує, лякає. Ось ЗМІ і працюють так, як вони працюють, але не усвідомлено, а на рівні інстинктів журналіста .

Управління здійснюється настільки непомітно, поволі і « природно», що ніхто ні про що не підозрює. Елементи системи й отямитися не встигнуть , як їх візьмуть у кільце електронними чіпами і зроблять повністю підконтрольними, як кроликів в клітці. Тільки чіпи будуть імплантуватися не в голову, звичайно, - це знову виверт для відводу уваги. Нехай собі плебс досхочу побісує , протестуючи проти такої нелюдської акції, яка позбавляє індивіда його прав. Все буде зроблено набагато культурніше, наприклад , через водійські права або банківські картки, без яких кролики просто не зможуть існувати. Їм дохідливо пояснят, що це заради їхнього ж блага , зручності та безпеки. І переважна більшість як завжди повірить у всю цю лабуду, що їм впихають, і слухняно погодиться, а противників цієї акції будуть потім дружно поливати брудом, як виродків і відщепенців .

Здавалося б , з інформацією все більш-менш зрозуміло. А їжа тут при чому, тема  з нашого блогу з еко-кролівництва, невже з її допомогою можна управляти?
Так легко. Те , що в людину входить безпосередньо, то і є тим самим гачком, за який його потім можна повісити куди завгодно, як ганчіркову ляльку. І одночасно такий спосіб управління виявляється настільки «природним » і завуальованим, що « лялька» нічого не помічає і думає, ніби все йде нормально, як треба.
Бертран Рассел , англійський філософ і пацифіст, вже давно писав про те, що за допомогою особливого харчування і «лікування» препаратами цілком реально створити такий тип людей , які будуть так само слухняні , як вівці в стаді.

Ось конкретний приклад. Американський уряд в 1974 році проголосив про завдання скорочення населення в країнах третього світу питанням національної безпеки. Яким же чином передбачалося здійснювати таку політику? Держсекретар Кіссінджер, в меморандумі національної безпеки США прямо рекомендував , поряд з провокуванням воєн, використання продуктів харчування в якості інструменту для скорочення населення.
Кіссінджер був вельми розумною людиною , що очолив список ста провідних інтелектуалів світу. Хоча, чому був - він і донині живий-здоровий, йому 86 років, оскільки харчується він не тим, що рекомендував для інших, зайвих людей на нашій планеті. Він же - лауреат Нобелівської премії миру, як і нинішній президент. (Система знає , кому належить давати такі премії) Він же - член Більдельбергського клубу.
Так ось, він чудово розумів, що суспільство зомбованих батарейок з легкістю поведеться на рекламу матричного корму; а тих небагатьох, хто прокинеться і зрозуміє, в яку мишоловку їх заманюють, це суспільство буде виставляти на сміх і всіляко «опускати».
Ще задовго до цього меморандуму система закономірно породила таке поняття як євгеніка (ідея «расової гігієни» і скорочення чисельності народонаселення). Перші пробні експерименти прихильників євгеніки були примітивні, негуманні, «недемократичні», як прийнято говорити зараз, і знаходили живий відгук в ідеології нацизму і сталінізму. У теперішній же час все це робиться більш витончено і завуальовано, через хімію і геномодифіковані організми ( ГМО) .

Трансгенна технологія - геніальний винахід системи, вона відразу вбиває двох зайців: це одночасно і засіб скорочення населення, і засіб підриву продовольчої безпеки окремих країн , тому що насіння модифікованих рослин вже не проростають, а отже, банк насіння завжди знаходиться в руках корпорацій. Ідеальний метод маніпулювання. І війну розв'язувати не потрібно. Просто відмовив неслухняним в поставках насіння в потрібний час , і роби з ними що хочеш.

Система постійно вдосконалює свої методи . Адже така примітивна політика прихильників євгеніки, як насильницька стерилізація, звичайно ж, підніме хвилю протесту громадськості. Але це знову-таки, лише виверт для відводу уваги, свого роду кістка, кинута натовпі на розтерзання. Реальні методи працюють непомітно і поволі, підлаштовуючись під громадську думку і прикриваючись нібито гуманними цілями. Така мімікрія завжди зовні виглядає доцільно, наприклад: генна модифікація рослин необхідна і вигідна, оскільки підвищує врожайність і усуває необхідність в пестицидах. Ну поміркуйте самі, хіба погано ?

Насправді це міф , штучно створений корпораціями. Факти говорять про те, що врожайність трансгенних рослин набагато нижче, а замість колишніх шкідників і бур'янів з'являються інші, які нічого не бояться і для яких потрібно винаходити вже нові пестициди. На полях генно модифікованою сої стоїть мертва тиша : не чути ні співу птахів , ні дзижчання комах, не спостерігається взагалі ніякого руху життя, як ніби ці рослини з пластику. Але тим , хто всього цього не бачив, їсти соєву ковбасу зовсім не страшно, вони навіть не здогадуються, що інгредієнти з ГМО додаються вже практично в усі види їжі: в напівфабрикати, ковбасні , кондитерські , молочні вироби, в пластівці, шокола, майонези, соуси, напої  і вже й у хліб  - у всю матричну їжу , яку можна знайти в супермаркеті. Не соромляться навіть у дитяче харчування додавати. Але про це мало хто обізнаний, тому що вся інформація ретельно приховується.
Вас це дивує? Вже давно пора перестати дивуватися. Реальний стан справ - нахабна й цинічна жесть , порівняно з тією солодкою патокою, яка стікає з екранів телевізорів. Ви бачили хороми можновладців, яких революціонери вигнали з країни? Ненажерливість цих рептилій вражає…

Ви можете запитати: що, і ніяких досліджень не проводиться? А як ж , проводиться - на замовлення корпорацій, які виробляють ГМО. На замовлення компаній що виробляють бройлерних кроликів, птиці, свиней, КРС.  Результати таких досліджень, як очевидно, бадьорі і веселі : « трансгени абсолютно нешкідливі ». Напевно, зараз наймані вчені трудяться над тим,  щоб довести, що вони ще й корисні вельми. Єдине незалежне дослідження проводилося доктором біології Іриною Єрмакової з Росії, але незабаром було поспішно закрито, тому що призвело до шокуючих висновків .
У США навіть прийняті закони, один з яких забороняє вирощувати фрукти та овочі на своєму обійсті, а інший забороняє постачання продуктів, що містять ГМО , відповідним маркуванням. Тобто, люди вже фактично позбавлені можливості вибору. Їсти,  що дають, і мовчи. Звучить дико, чи не так? Країни Європейського союзу поки що в цьому відношенні сильно відстають. А ось ми Америку дуже скоро наздоженемо. Те, що не їдять в Європі , звалюють нам , як в смітник. О ці всі бройлерні кролики, з такої великої Франції, чи Італії, Угорщини, технології критого, цехового кролівництва, або як ще називають – інтенсивного (!) кролівництва, коли використовуються такі гібриди кроликів, від яких ремонтний молодняк неможливий, більше того, використовують кроликів-мутантів з 10 сосками, а вже і є кролики в геная яких є сині водорослі – як це вам, до вподоби?  У наших супермаркетах ви ніяк не зможете визначити, містить продукт ГМО, генетичне спотворення бо кролик споживав гормонально-сстероїдний корм,  чи ні , тому що депутати (а вони самі слухняні й віддані елементи системи), не тільки рішуче відмовилися від розгляду цього питання, а й взагалі сертифікацію товарів скасували.

Найцікавіше те , що політика уряду США (або «світового уряду - називайте, як хочете), спрямована проти країн третього світу, обернулася непередбаченими наслідками для самих же США. Третина Америки вже безплідна. Ви думаєте, від чого вони так занепокоїлися, коли процедуру усиновлення російських дітей американськими родинами призупинили? Ще третина Америки страждає непомірним ожирінням. Якихось тридцять років тому це була бігаюча нація, схиблена на органічних ( натуральних ) продуктах.А сьогодні ж третина населення сидить на антидепрессантах. Ось така проста і наочна статистика. І все кругом наївно і безтурботно вважають, що це,  нормально. Нікого не дивує , що синдром хронічної втоми і стресу перетворився на норму життя сучасної людини. І це теж нормально . Нічого не відбувається, так?
Звідки ж взялися такі разючі зміни? Що, еко-продукти вже нікого не цікавлять? Причина дуже проста: мертва синтетична їжа, особливо фастфу, який отримав в Америці найбільше поширення, викликає звикання, нічим принципово не відрізняється від наркотичного. Все населення Землі вже складається з закоренілих харчоголиків.
Пам'ятаєте казку про Синдбада - мореплавця? Одного разу мандрівники прибули в країну, де місцеві жителі їх зустріли дуже привітно і взялися годувати смачною їжею. Мандрівники їли цю їжу протягом багатьох днів, і поступово їх тіла перетворилися на товсті туші, а свідомість помутніло. Вони перестали об'єктивно оцінювати реальність. Як виявилося, їх годували на забій. Повторювати що казок і фантастики не буває - це всі аспекти нашої реальності , які вже були чи ще будуть реалізовані – зайво.
Ще одна проста статистика: за останні кілька років третина бджіл у США загинули. Чому це відбувається, ніхто точно не знає. Імовірні причини : електромагнітний смог від мобільного зв'язку , трансгенні рослини, хімія, а можливо, і все разом узяте. Що це означає, меду не буде? Ні, набагато гірше - не стане рослин, які запилюються бджолами. А таких, скільки б ви думали? Три чверті - як мінімум. У деяких провінціях Китаю бджоли були знищені конкретно - пестицидами , і тепер там культурні рослини в буквальному сенсі запилюють люди, вручну тобто. Але ця проблема нікого не хвилює - всі були стурбовані міфом кінця світу 2012 року який колись давним-давно придумали майя., зараз іншими міфами…  
Все це дуже сумно. Людина, уявивши себе володарем природи, розгорнула самовпевнену і деструктивну метушню по переробці унікальної біосфери, що створювалася протягом мільйонів років. Розумієте, що відбувається? Це все одно що пустити мавпу в хімічну лабораторію. І що б ця мавпа там не витворяла, хоч з наукових, хоч зі зверхнаукових позицій і спонукань, обернеться катастрофою.

Головна думка, зараз потрібно донести, полягає в тому, що нами керують не конкретні особистості, - ми просто дружно і несвідомо крокуємо в матрицю, де буде тотальний контроль системи. Все це відбувається під егідою демократичних і гуманітарних перетворень, що проходять в рамках співпраці, миру, спасіння людства і т.д. Людина, поневолена системою, втрачає не просто свободу вибору - він починає хотіти саме те, що вигідно системі. І цей процес ініціюється і спрямовується не навмисно , а відбувається сам собою, відповідно до законів самоорганізації паразитування системи, тобто сінергетично. Дуже небагато це бачать і розуміють.

Еко - кролівництво поза системою матричного впливу. Вона руйнує бройлерні матриці. Проте має пряме відношення до збереження екології середовища, виду кролика я к такого, збагачення популяції,  кролівництва за для надання людині надзвичайно корисного продукту – мяса  еко кролика. 

Немає коментарів:

Дописати коментар