28 липня 2020

Гранти на кролівництво як бізнес

Гранти на кролівництво як бізнес


Отримати гранти на кролівництво як бізнес маючи таких "друзів" в темі, як екологічне спрямування, гуманність вирощування тварин, інновації, соціальна значущість - робочі місця та само зайнятість власне не важко.

Зараз багато  є державних програм для розвитку малого бізнесу. Практично завжди виграшна справа та, в якій затронуті питання збереження екології, гуманності поводження з тваринами, інновації, соціальний ефект чи користь. Саме цим критеріям абсолютно відповідає еко-кролівництво.

Екологія питання полягає в тім, що спосіб вирощування кроликів організований таким чином, що не забруднює навколишнє середовище та завдяки технічним та технологічним рішенням отримується натуральний абсолютно екологічно чиста продукція кролівництва – м’ясо, шкірка, навоз. ніяких стимуляторів росту, гормонів, стероїдів та антибіотиків, якими «пічкають» в інтенсивних способах (бройлерних) в натуральному кролівництві нема.  Темпи ж приросту живої ваги кролій не поступаються бройлерним! завдяки організованому навколо кролів інструменту – системам та конструкціям для утримання кролів , таким собі міні-фермам «Раббітакс». В яких працює 15 ступенів захисту від багатьох профільних ризиків чи загроз.
В системах «Раббітакс» немає жодної щілини, крізь яку б проліз комар, який приносить
Гранти на кролівництво,  бізнес на кроликах
міксоматоз  та геморагічну хвороби і не проникають мухи - любителі  "поставок" бактеріальних хвороб. Взимку кроликів не задуває снігом - стоїть захист, і не мочить похилий дощ. Немає протягів! Одного разу кролик простудившись - мішень для хвороб вірусних чи ні, вже не важливо. У норі він може сховатися, але у недбайливого господаря, живучи на власному туалеті, а там завжди волога - це концтабірні умови. Не дивні потім і результати такого утримання або кролівництва.
В «Раббітаксах» працює бункерна система. Ні каплі сечі не тече на землю, і не пахне кролячим послідом на всю округу, як це є в гоп-кролівництві.

Гуманне утримання тварин в клітках – вже з цього і в нашій країні не сміються. Хто не не в тренді сучасних вимог, опиняється за бортом цивілізаційних механізмів – як наприклад отримати грантові кошти .  В «Раббітаксах» все створено для блага тварин. Працює примусова система видалення зловоння,  та змінений навпаки рух повітря в житлі. Тобто, чисте заходить зверху, а  брудне – знизу.  Це підсушує житло, не простуджує кролям нирки, сечовий міхур ( тотальне явище в гоп-кролівництві) та  живіт. Взимку працює підігрів розплідників та води в системі поїння та автоматичної подачі рідини. При потребі,  системи «Раббітакс» можуть комплектуватися сонячними колекторами для отримання електроенергії.

Всі ці інновації, як в системі утримання  кроликів так і в технології їх вирощування не мають аналогів.

Людина, яка відкриває свою справу чи фермер який відкриває кролячу ферму, бізнес, справляють соціально-корисний ефект. Виникає занятість, створюються робочі місця.
Отож, отримати добрі кошти по грантовим каналам –  навіть нема до чого  причепитися ))



Немає коментарів:

Дописати коментар