26 червня 2017

Інновативне кролівництво

Інновативне кролівництво


Відсутність індивідуалізму в суспільстві, що живе за правилами загальної сірості та досконалої однаковості мас, вихованої ще за часів СРСР, дуже часто є ворогом нестандартного підходу, ординарності, новинці.  І ворогом, який нестямно буде бризкати слиною в адресу "порушника спокою". Таким порушником в кролівництві, безумовно є ми, які вже 15 років, як почали "виховувати колгоспників" кролівництва в тім, що культура розведення кролів, гігієна та профілактика, натуральні тенденції і гуманне ставлення до тварин є важливим елементом не тільки сучасної технології кролівництва але і "обліко-моралє" господарів кролегосподарств.
Еко кролівництво
Інновативне кролівництво


Народжені в СРСР без опору сприймали суспільну патологію, несправедливість, абсурд і сірість життя. В результаті у них відмирали індивідуалізм, зникала ініціатива і розчинялися всі творчі процеси. Вони виховували дітей в цьому ж дусі. Ці "діти підземель" зараз цькують в Мережі  тих, хто більш кращий, підприємливіший за них самих:  а як же - совок в головах, навіть через четверть століття після своєї смерті, продовжує створювати фантомів, які закликають відмовитися від розвитку в знак поваги до минулого.

Наші інновативні погляди вже змінюють парадигми. Але закостенілість мислення, помилково іменована консервативністю - створює непереборну перешкоду для розвитку, адже колективний осуд будь-якої відмінності від основних мас створює феномен презумпції вини будь-якої інновації. Бути індивідуалістом, мислити інакше, відрізнятися від інших - як і раніше не прийнято,  і вважається протиприродним. Всі повинні бути більш-менш рівні, ходити в колонах, чому-небудь  або кому-небудь належати і щось розділяти, а як ти що заробив чи маєш те, чого люмпен ні - повинен поділитися  безкоштовно.

Суспільство, що спирається на маси і ігнорує власних "білих ворон", хоч і буває щасливим в єдності, як до прикладу в П. Кореї,  але приречене на виродження, оскільки головним його ворогом є людина, що відкололася від колективу. А там, де багато совкових забобонів - все приречене на вимирання.

Еко-кролівництво в корні зовсім інша галузь тваринництва, в якій навіть відтінок совку не має шанси на життя.  Але про це ми вже багато сказали на сторінках наших ресурсів (#Еко-кролик, #Раббітакс,  #Раббакс Текнолоджі)...



Немає коментарів:

Дописати коментар