01 вересня 2021

Кролівництво, не для гопоти...

 

Кролівництво, не для гопоти

В нас є платний пакет "30 видів доходів в кролівництві". Який  написаний в стилі інструкцій, розписує можливості заробітку та бізнесу на темі еко-кролівництва. В цей пакет щиро вкладені наші спостереження, рекомендації та поради про те, як додатково можна заробити на темі, окрім банальних продажів м'яса, шкірки по демпінгу чи бросовим цінам, та навозу. Відтак, середня рентабельність операційного прибутку 40% прийняті в галузі,  виростає в понад... 500 а бува і 1000 відсотків! Повірте, за 17 років ми, засновники цілої галузі, продаючи свої послуги та товари в понад як 15 країн світу, знаємо, про що кажемо. Можливо наступна порада буде 31-ою, хоча і викладена як фейлетон.

 

Отже щойно, нє далєча так би мовити (а ми використовуєму суржик навмисно, бо його найкраще всього розуміє посередня аудиторія...), в нас виникла гостра дискусія про жлобів. Є такий клас людей, радимо почитати жлобологію від Антіна Мухарського. Дискусія про те, що якого х_я до нас преться всяке стадо... Преться не тільки до нас, а і до тих, хто придбав від нас "Раббітакси". Раббітакси, це спеціальне обладнання для утримання кроликів. Живе чудо для гопоти. У професійному розумінні не клітка! Це у гопніків клітка. А обладнання "Раббітакс" це... вікно у цивілізований світ. Це візитівка кролівника. Візитка про те, як від думає, як він відноситься до власної справи, як відноситься до інших. і про те, що продасть з такого обладнання. Бо коли ти йдеш до гопніка, який підходить до своєї КЛІТКИ в кирзових чоботях, виймає обдристаного кроля і каже, що заб'є його вам на м'ясо... ги... ким потрібно бути, щоби такий фольклор сприймати?..

А у кролівника, який має "Раббітакс" є деклароване в тілі покупки, гуманне відношення до тварин. Є культура виробництва. Є екологія продукту, яку продукує з обладнанням, і є екологія всіх виробничих процесів, не кажучи про середовище, яке не псує, і яке не тхне гноєм на всю округу. Це шкварить кирзову гопоту ніпадєтцкі, і вони роблять всілякий супротив такому гуманно-культурному руху. Проте, розуміють, що ми на вірному шляху сьогодення, тому кульминація цього допису тільки почалася...

І ось. Кролівник виготовивши по конструкторській документації від нас, чи придбавши обладнання "Раббітакс" є "живою легендою" теми еко-кролівництва. До нього бажають приїхати хитрожопи, і розпитати їх по ряду питань. Тобто, хтось купує без розпитувань, декларуючи цим довіру до нас, а хтось хитрує, бо насправді його цікавлять технічні рішення - любов покопатися у чужій білизні- гаманці, наскільки хто озолитили собі ручку, і якщо всі відповіді  влаштують хитросракого - то він з піднятим змотивованим настроєм йде маршовою ходою у свою підворотню... Клєпать щось схоже на те, що побачив у кролівника, який виклав кошти на своє придбання. Ні, не купить "Раббітакс". А саме піде кулібінити, бодячити чи ліпити з гімна кулю. Повірте, за 17 років, таких жлобів ми пропустили через себе "пачками", складованними в палєтти. Ну щоби вразити, то біля 3 тисяч тільки хитросраких. Журнал бо ведемо! Не дивуємося, чому жлобота знаючи наперед, що не можна без "пересечкі" ввозити євробляхи, таки ввозить. А потім вимагає для себе особливих пільги по розмитненні, а краще, щоби взагалі не потрібно було платити податки і простітутку в авто докладали прямо на митниці. Тому що цього мудрого наріду у нас більше ніж відомі 73 %. Так і в нашій темі. Хитросраке бачить, що власне вартість йому не по кишені. Не для його класу товар. На Мерседес не тягне, тільки на "Таврію" б/у... Однак він самий мудрий та хитрозроблений...

Ці хитродупі,  на діючій фермі будуть засовувати голову в маточник та бункерну систему. Крадучись фотографувати чи підлабузно-уклінно просити дозвіл на фото. Можливо виймуть з кишені рулєтку. Бо вони готуються до свого візиту! Жодним чином не хвилюйтеся- гаманець не виймуть. Вони вимотають вам душу, бо півтори години їм не досить буде слухати ваші переконання. Опонувати будуть у всьому, і в 95% у всьому тому, з чим вони ЗГІДНІ! Це така гнила натура укрАінца хохла! ХЗ з якого вони тіста, але не патріотичного - стопудово. Патріот поляк, німець, чи інший європеєць, американець  тощо, ніколи не здогадається тирити чуже. Він заплатить, бо поважає роботу іншого! Хохол наш спить та мріє... вкрасти. Чи отримати безкоштовний бонус. А як не дадуть, то виманити, обдурити. (Честь та хвала всім іншим, правдозробленим)))).

У чому буде інтерес кролівника показувати ось це все своє придбане і задарма - не знаємо. Певно, що спочатку в тому, що вони ніби якийсь авторитет і можуть по-вчителювати трохи. Але гопніки до них будуть дзвонити в 11 вечора і питати, чи не пізно турбують? Бо в них не лягає бункерний лист, який мудрували цілий вечір. А проспиртований вечір з кумом затягнувся і потрібно тепер неодмінно дзвонить. А розмір вони не змогли зняти справно у чемного кролівника вірно, бо деталька вже була посаджена у його "клітці" професіоналами. Ні-ні, не в "Рабітаксі" , у них саме в КЛІТЦІ! Жодної мови про платну консультацію, і що кролівник не безкоштовний стенд - ні-ні, і натяку на це буде. Кролівник зобов'язаний йому хитрожопу, бо  останній каву пив з ним, та ржав з оцього всього йому в очі. За рахунок кролівника звісно пив.

Тому, рекомендуємо всі візити до "Раббітаксів" робити платними. Зробіть вилку - дешевше - дорожче. Барига, в 90 % всіх випадків почувши, що ви від нього просите 50 гривень за вхід на 10 хв. оглядин - всреться на місці. Перевірено! Ми взагалі рекомендуємо обговорити по тел. поріг входу на свою ферму з 2000 грн. Якщо ви викладаєте 50 тисяч за обладнання, то вартість гадаємо адекватна. За 10 хв. огляду. Для людини, яка має якісь сумніви цього досить, щоби переконатися в "живій легенді". Хоче більше консультації - будь ласка - 50 грн. за кожну хвилину. У адвокатів куди більше, коли потрібно взнати щось.Вже якщо проводити аналогію плати за інформацію... То чого кролівник вклавши гроші у свою справу має консультувати когось безкоштовно, який не цінить такого кролівника, а бере все на гоп. Кролівник не дарма проживе час відвідин, якщо йому поступить оплата, гарантуємо. Проте всім, хто пройшов такий платний курс ми надаємо знижку на послуги чи товари саме на таку суму, яку він заплатив тому чи іншому кролівнику котрий виступив "стендом" для оглядин. Щоби людина, яка викладає кошти розуміла і була віддячена таким нашим маркетингом чи відношенням до платників послуг по темі.

Немає коментарів:

Дописати коментар