12 грудня 2014

Креслення клітки для кроликів

Креслення клітки для кроликів

Тема запису : креслення клітки для кроликів, клітки для кролів креслення , клітки для кролів схема, клітки для кролів своїми руками, клітки для кролів фото, клітки утримання кролів.


Для утримання та розведення кроликів насамперед потрібно місце, в розумінні тої, чи іншої споруди, наприклад клітки для кроликів.  А вже в цьому питанні, стільки думок і пропозицій, що для новачка розібратися, що ж насправді йому потрібно - дуже складно.

Багато хто вважає, що кращим рішенням обзавестися міні- фермою для кроликів, є самостійне виготовлення за кресленнями крільчатника, клітки для кролів чи тої ж міні-ферми. Тим більше, що є прецеденти викладення в Мережу "мишоловок" з назвою "Креслення клітки для кроликів"! Спритні продавці лекал, трафаретів і тубусів до них, надаючи безкоштовні креслення, добре розроблені для візуального сприйняття, але без професійної складової, такі собі  відсебеньки... І зовсім гірше, коли в креслення вшиті руткіки, чи віруси іншого штибу.
креслення клітки для кроликів

Тим часом, новачки в справі виготовлення міні-ферм чи кліток для кроликів, через руки яких не проходили сотні, тисячі (як у нас) одиниць такого виготовленого реально обладнання, зіткнуться з питаннями відсутності вміння, навиків, досвіду у виготовленні деталей кліток для кроликів. Потрібна точність в обробці і доведення матеріалів, виборі якісних матеріалів, необхідність в зварювальних, слюсарних, столярних, електротехнічних, жерстяних, сантехнічних інструментах. Адже що переслідується під терміном міні-ферма? Власне те, щоби кролики мали просто місце для утримання, достатньо спорудити просто клітку. А щоб обладнання усувало фактори ризику при утриманні та вирощуванні кроликів, обладнання для кролівництва має бути виготовлено з урахуванням усунення таких ризиків. Знешкодження левової частини різних загроз можлива інструментально, за допомогою вибудови захисту кроликів від різних проблем,  що оточують їх існування. Частину доводиться знешкоджувати через технологію вирощування. Яку розробляють не в підворіттях, крадучи контент від тих хто розбирається в темі, а фахівцями галузі. 

Креслення клітки для кролів
Креслення  міні-ферми "Раббітакс 8 W" - 5000 грн.
Такі загрози як, теплота, вогкість, холод, проникнення комарів і мух, дрібних хижаків, отруєння газами аміаку, сірководню, метану і вуглекислоти внаслідок життєдіяльності фекальних бактерій, бактерицидна небезпека, парусність (нестійкість до вітру) конструкції, замети снігом або намокання кроликів від поперечних опадів - дощу, інею, й інше - ну як новачку і в цьому розібратися і виготовити за призначення обладнання? З  "мишеловок", безкоштовних креслень в Мережі, можливо виготовити якісь клітки, криво та в косяк, але  тільки не те, що насправді потрібно для безпечного кролівництва.  А потім не виходить само кролівництво, і винять в цьому вже не себе, а всю галузь.

Якою насправді повинна бути клітка для кроликів, міні-ферма або обладнання для кролівництва пишемо тут

Кролівництво - вигідна справа, якщо до нього підходити професійно. Гопники і бариги, бажаючі зірвати куш на продажі  популістських  товарів, книг, дисків, анонімні шуллери з лендинг-сайтів, типу "Дізнайтеся про те як я заробляю 40416 грн на кроликах кожний місяць і цілий рік", трафаретів і лекал до креслень, грають на невігластві, на наївності і простоті тих, хто цікавиться такими темами. "Всеукраїнські , національні" або які ще там "портали" майстри не кролівничої галузі, а реклами...

На наших сайтах достатньо інформації, щоб зрозуміти, кролівництво яким чином є результативним для кролівника. Ну а далі потрібно вирішити - чи то самостійно в силах виготовляти обладнання для кроликів, чи то краще вдатися до професійних послуг і готових рішень.  До тих,  хто в кролівництві щось вже зробив чи до гопників з підворіття...

Більше про креслення кліток для кролів  див. тут

Вартість клеслення на модель "Раббітакс -8 W" - екв. 200 ам.дол.
Вартість клеслення на модель "Раббітакс 8 Fine" - екв. 500 ам.дол. 


Немає коментарів:

Дописати коментар