19 грудня 2014

Зручний спосіб забезпечення сім'ї екологічно чистим корисним м'ясом


Зручний спосіб забезпечення сім'ї екологічно чистим корисним м'ясом


Зручний спосіб забезпечення сім'ї екологічно чистим корисним м'ясом 


Тема посту: екологічно чисте м'ясо, здорове харчування, м'ясо кролика, розведення кроликів бізнес, обладнання для кролівництва, технологія кролівництва, міні ферми для кролів. 


М'ясо на прилавках магазинів сьогодні в основному представлено великими промисловими компаніями практикуючими інтенсивны бройлерні технології вирощування тварин. 
Сьогодні свинину отримують з поросяти 5-6 місячного віку, і важить таке порося в такому віці 110 кг. Тим часом, при натуральному способі вирощування, щоб досягти ваги поросяти 110 кг потрібно не менше одного року! А бройлерну курку вагою 3 кг і зовсім отримують за 6 тижнів, коли як курку вирощувану на волі натурально, такою ваги отримують за 8-10 місяців! Що корисного для організму людини представляють бройлерні інтенсивні технології вирощування тварин і птиці? А нічого! Отримують якусь білкову біомасу, склад якої  по біохімії для здоров'я людини не властивий його ферментній базі. І замість повноцінного перетравлення штучного м'яса, в мутантних генах тварини якої можна знайти гени рослинних водоростей, рептилій, відбувається часткове розкладання, а залишкова біомаса бродить і гниє, утворюючи чужорідні організму кислоти і токсини. Людина відчуває себе ситою, проте вона депресивна, в ній не вирує життя, швидко втомлюється, вимагає допінгу, щоб накрутити себе. У підсумку з'являються дивні хвороби, алергія, занепад сил, розлади психіки, і відкриваються двері для онкології. 

Тільки природні продукти харчування «сконструйовані» природою а не зоо або фіто-інженерами корисні для людини. На полях де ростуть генно-модифіковані культури немає пташиного співу, не жужжать  бджоли, поле засаджене такими культурами - що пластикове, мертве. 

У м'ясній промисловості отримати природно корисні м'ясопродукти, вирощувати на м'ясо тварин без стимуляторів, антибіотиків і гормонів не вигідно, чому власне і отримують м'ясопродукти бройлерним способом - інакше не прогодувати зростаюче населення планети. 

Єдино можливою технологією вигідного навіть з промислової точки зору, не кажучи про приватне використання, отримання екологічно чистого м'яса є технологія еко - кролівництва. У такій технології використовуються гуманні умови утримання кролів, годування - за рахунок натуральних кормів. За використання спеціальних екосистем утримання кролів «Раббітакс», зростання кроликів не потрібно штучно стимулювати і розганяти, так як системи «Раббітакс» надають всі умови для них, і захищають від усіх факторів ризику при їх розведенні та утриманні. 

Одна міні-ферма типу «Раббітакс 8» за рік видає до 250 кг дивовижно смачного і еталонної якості м'яса кроля. «Раббітакс» - зручне рішення для отримання чистого м'яса, займає всього 9 кв. метрів території, більше про неї - тут 

Клітки для кроликів | Міні ферми для кроликів


Немає коментарів:

Дописати коментар